Op 18 januari 2014 organiseert Rotaryclub Westerlo haar jaarlijkse fundraising ten voordele van lokale sociale projecten. Dit jaar steunt de club Huize Levensruimte in Averbode en de Scholengroep Oosterbos. De club en haar leden hopen met de opbrengst van de Rotary Night Club beide projecten een stevig financieel duwtje in de rug te kunnen geven.

Op 18 januari wordt de bekende zaal Zoerla in Zoerle Parwijs omgebouwd tot een design nachtclub. Het evenement heeft een heuse gedaantewisseling ondergaan. De aanwezigen zullen in de Zoerla een comfortabele en trendy megalounge vinden. Dit jaar wordt het event in een tropisch kleedje gestopt. Als headliner speelt de Belgische topper Buscemi & Squadra Bossa een twee uur durende live-set. Aansluitend is er een stomende afterparty. Het geheel wordt vervolledigd met een professionele oesterbar en cocktailbar.

Maar liefst 165 lokale ondernemers en bedrijven zegden al steun toe voor de Rotary Night Club. Daarmee steunen zij de projecten van Huize Levensruimte en Scholengroep Oosterbos, en ontmoeten zij elkaar in het informele kader van de Rotary Night Club. Rotaryclub Westerlo zoekt nog steeds bijkomende sponsors en verkoopt ook voor het brede publiek kaarten voor deze avond. Er wordt gemikt op 750 aanwezigen.     

Voorzitter Luc van Lommel van Rotaryclub Westerlo is duidelijk: “Wij zijn trots op onze Rotary Night Club en de brede steun van lokale ondernemingen. Ons opzet is om twee waardevolle lokale, sociale projecten stevige steun te kunnen geven.”